Heb jij altijd al willen vliegen of mensen willen gooien en vangen? Volg je dromen! Op het  SSCE organiseert Twist cheerleading lessen. Tijdens de trainingen focussen we op sprongen, tumbling en met name stunts. Er komen geen pompons aan te pas.Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom; dames én heren! Ervaring is geen vereiste, wel vragen we dat je (bijna) alle trainingen aanwezig bent. Je kunt deelnemen in je sportkleding en schone binnensportschoenen.

We trainen elke week op woensdag van 17:30 tot 19:00 in de dojo van het SSCE. We bieden ook de optie om elke andere week extra te trainen op maandag van 20:30 tot 22:00 in de turnhal aan de vijfkamplaan. In september en oktober is iedereen welkom om een keer mee te komen trainen. 
Kom een keer cheerleading ervaren!

De trainingen worden geleid door Amber van Es.

Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen in competitieve stuntgroups De afgelopen jaren hebben enkele van onze stuntgroups wedstrijden gedaan en verschillende prijzen gewonnen.

Ons cheerleading team heet UCE : University Cheer Eindhoven.

Cheerleaden is een echte teamsport. Zonder samenwerking krijg je geen stunt. Voor teambuilding hebben we vaak teamuitjes zoals etentjes, filmavondjes, dagjes weg, cheerleadingkamp, stappen en nog veel meer!

Interesse? Stuur ons een mail en kom een keertje langs bij onze training!
Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.